Bloms Blommor - Din blomsteraffär i Sollentuna

Blomsteraffär i Sollentuna

Buketter för alla tillfällen - Blommor i Sollentuna

Våra blommor i Sollentuna passar vid alla tillfällen och du hittar enkelt någon som passar just den du vill uppvakta. Oavsett om det du vill säga med blommorna är Tack, Grattis, Krya på dig eller Jag tycker om dig så är vi säkra på att du har kommit rätt till oss på Bloms Blommor.

Det finns alltid en anledning att ge bort blommor till någon du tycker om och du behöver inte alltid invänta ett speciellt tillfälle. Blommor gör skillnad i alla lägen och att få en bukett bara därför att kan vara det allra finaste. Det är den perfekta presenten till dig själv och till den som har allt! 

För de som önskar finns våra färdiga buketter - du kan även hitta våra mest populära buketter under PRODUKTER i menyn här ovan. Det går självfallet även att få din egendesignade bukett som våra duktiga florister skapar efter dina kriterier.

Bloms Blommor är ditt sjävklara val av blomsteraffär i Sollentuna!

 

Överraska någon idag – skicka blommogram

Skicka blommor till dina nära och kära. Det blir alltid lika uppskattat! Vi skickar blommor överallt i Sverige och världen genom Interflora.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Prenumerera på blommor - alltid fräscha buketter hemma!

Ge bort ett leende. Varför inte prenumerera på ett leende till någon närstående eller kanske till dig själv. Välj en personligt anpassad prenumeration av blommor och du slipper att lägga tid på att beställa själv varje gång. 

Du kan välja att få blommorna levererade, men det går också bra att hämta ut dem i butiken.

Valfriheten är stor och du bestämmer själv vad prenumerationen ska bestå av samt hur ofta den ska levereras. Välj om det vid varje tillfälle ska vara samma typ av bukett, eller om den ska anpassas efter årstid och högtid. Det går också att  variera storleken under prenumerationen för att få en större bukett till exempelsvis storhelger eller i slutet av varje månad. Allt på kundens villkor.

Kom in i butiken eller kontakta oss så berättar vi gärna mer!

 

Några exempel på blombuketter och presentpåsar

Blombuketter i Stockholm.jpg

 

Blombuketter i Sollentuna.jpg